Tuotteet ja järjestelmät

keski- ja korkeapaineelle

Tukkuliike

Lajac Oy:llä on pitkä kokemus tuotteista ja -järjestelmistä pölyjen käsittelyyn, esimerkiksi hiontapölyn, sahanpurun ja -lastujen poistoon ja suodatukseen. Lajac toimittaa myös laajan valikoiman tuotteita keskusimurointiin. Tuotteet -osioon olemme keränneet vakiotuotteemme, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä, jos et löydä etsimääsi – toimitamme myös tilaustuotteita.

Olemme jakaneet Lajac Ab:n tuotteet kahteen pääryhmään, keski- ja korkeapainetuotteisiin siksi, että niitä käytetään eri käyttötarkoituksiin.


Keskipainetuotteemme 
sopivat erityisen hyvin matala- ja keskialipaineelle ja kevyemmille aineille, kuten puupurulle, lastuille, pölylle ja muille partikkeleille. Putkisto-osia on saatavilla useista eri materiaaleista, paksuuksista ja kiinnitystavoilla. Tuotteet asennetaan esimerkiksi pikapannoilla, laipoilla, tai suorilla päädyillä. Lajac varastoi pikapantaosia, mutta toimittaa muitakin tilauksesta.

Korkeapainetuotteemme ovat esimerkiksi keskusimurointiin ja soveltuvat pienemmille ilmamäärille, painavan ja kuluttavan aineksen siirtoon. Järjestelmät soveltuvat esimerkiksi hiontapölyn erotteluun ja kierrätykseen, pakokaasuille, pölyille ja yleissiivoukseen. Tuotteet sopivat suoraan toisiinsa ja ne liitetään puristusliittimillä.stofthantering-spkpng