Puhallinmitoitukset

ja tekniset ratkaisut teollisuudelle

Tekniset ratkaisut

 

NICOTRA Gebhardt
Edustamme yhtä Euroopan suurimmista puhallinvalmistajasta, NICOTRA-Gebhardt Gmbh:ta
 jolta löytyy puhaltimia teollisuuteen ja komfortti-ilmastointiin, liikevaihto 2014 oli noin 200 MEur ja henkilöstöä n. 1000.

RQM MultiEvo -puhallinuutuus! Puhallinsarjan kokonaishyötysuhde (st) on jopa 78%, vertailun vuoksi, EC -puhaltimilla se on n. 65%. Lisää tietoa puhallinuutuudesta saat klikkaamalla tästä!

Linkki puhallinmitoitusohjelmaan: proSELECTAII
Linkki valmistajan sivuille: NICOTRA-Gebhardt
Linkki sivustolle, josta voit ladata NICOTRA Gebhardt -tuotteiden esitteitä, käyttö-, huolto- ja asennusohjeita, CAD -kuvia puhaltimista jne: Downloadcenter EN

KMH Kamman Metallbau
Saksalainen KMH Kamman Metallbau GmbH on valmistanut panta- ja laippakiinnitteisiä putkia ja putkisto-osia jo yli 30 vuodan ajan. Tuotteet valmistetaan mm. mustasta- tai ruostumattomasta teräksestä ja niitä käytetään esim. materiaalinsiirtoputkistoihin. KMH toimittaa sekä vakio-, että mittatilaustuotteita. 
Linkki valmistajan sivuille: KMH
Lataa uusin tuoteluettelo: KMH Katalog 

CBI Teollisuuspuhaltimet
Italialainen Industrie CBI s.p.a on yksi euroopan suurimmista teollisuuspuhallinvalmistajista. Viimeisten kymmenen vuoden aikana on toimitettu yli 50 kpl yli 1MW puhaltimia, lisäksi CBI valmistaa pienempiä teollisuuspuhaltimia n. 23.000 kpl/vuosi. Myös vanhojen puhaltimien saneeraukset, uudistaminen ja kunnostaminen kuuluvat vahvasti toimiimme.
Linkki valmistajan sivuille: CBI

Lajac Oy:llä on pitkä ja laaja kokemus alalla, joka liittyy puu- ja metallipölyn-, puulastujen-, hiontapölynpoistoon ja suodatukseen. Meiltä löydät myös esimerkiksi huippuimurit, keskipako-, teollisuus-, aksiaali-, sekä savunpoistopuhaltimet.

Meidän tuotteita ja järjestelmiä on käytössä teollisuuden eri aloilla; puuntyöstö-, paperi-, metalli- ja muoviteollisuudessa, työpajoissa, tekstiili- ja elintarviketeollisuudessa, sekä maataloudessa.

Valikoimamme elää koko ajan, joten kannattaa tarttua luuriin ja tiedustella tarvitsemaasi tuotetta. Samalla pystymme tarvittaessa esittämään lisäkysymyksiä ja varmistamaan, että kyseessä on tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote, tai järjestelmä.ritning_trajpg