Soita ja kysy lisää:

+358 50 351 6978

Mitä teemme

Lajac pitää huolen, tietotaitonsa ja laadukkaiden tuotteidensa avulla, puhtaasta ilmasta niin monelle työntekijälle teollisuudessa, kuin mahdollista. Tehokkaan enegiansäästötoiminnan ja asiakkaiden kanssa tapahtuvan yhteistyön avulla pyrimme pitämään huolen paremmasta ympäristöajattelusta. 

Työskentely saastuneessa työympäristössä on haitallista ihmisen verenkiertoelimille ja keuhkoille ja tämä voi aiheuttaa mm. allergisia reaktioita. Lajacilla on laaja kokemus teollisuusilman suodatuksesta ja pölynpoistosta. Toimitamme mm. putkistoja, letkuja, venttiileitä, kuljetuspuhaltimia, suodatinyksiköitä, kohdepoistotuotteita, korkeapainepuhaltimia, keskusimurointiratkaisuja, öljysumunpoisto- ja ATEX -hyväksyttyjä laitteita.

Toiminta-alueemme:

    Pölyn-, lastujen ja sahauspurunpoisto
    Hitsauskärynpoisto
    Öljysumunsuodatus
    Paineilman jälkikäsittely, esimerkiksi suodattaminen ja kuivaaminen
    Suodatustuotteet mm. teknisille kaasuille ja prosessinesteille, sekä höyrylle ja vedelle
    Teollisuus- ja komforttipuhaltimet
    
Markkina-alueemme

Olemme edustettuina, Lajac Ab:n kautta, Skandinaviassa, Saksassa, Itävallassa, Puolassa, Benelux -maissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Venäjällä. Tavoitteena on edelleen kasvaa markkina-alueella laajenevan tuotevalikoiman ja markkinaosuuden avulla, yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Lajac Ab onkin yksi Ruotsin johtavista pölynpoistotuotteiden ja -järjestelmien toimittajista.

Aloittamisestaan lähtien, Lajac on jatkuvasti kehittänyt teknologiaansa, tuotteitaan ja osaamistaan alalla, jossa olemme johtava toimittaja pikapantakiinnitteisille putkisto-osille ja joita olemme toimittaneet mm. Ruotsissa suuria määriä, pitkän ajan. Tuotteiden laatua edustaa mm. vahvasta metallista laserhitsatut putket, suurella säteellä toimitettavat mutkat, jotka vähentävät putkistojen kulumista ja niistä aiheutuvaa melua, sekä lisäävät järjestelmien tehokkuutta.

Lajac Ab yksi Ruotsin johtavista järjestelmä- ja tuotetoimittajista pölyn-, lastujen- ja purunpoistoon.

 produktkannedompng