We value keeping the

highest service level

Lajac - Hengittävä teollisuus

Asiakkaamme löytyvät sekä tukkuliikkeistä, että loppukäyttäjistä ja tuotteitamme käytetään laajalti teollisuuden eri aloilla. Lajacin tuotteita ja ratkaisuja on asennettuna tehtaissa, jossa puhdas ja turvallinen työympäristö on etusijalla. Mitä tulee pölyn-, käryn ja muiden materiaalien poiston ja -suodatuksen vaatimuksiin valmistavassa teollisuudessa, niin on tärkeätä, että tuotteet ovat huolella valittuja tehtäviinsä jossa niitä käytetään.

Lajacilla on pitkä kokemus pölynpoistosta ja keskusimuroinnista, voimmekin toimittaa tuotteita useisiin eri sovelluksiin. Pölyräjähdysvaaran ollessa kyseessä, toimitamme tuotteemme ATEX -hyväksyttyinä.

orebrogalan_2015png

Lajac Oy myy myös puhaltimia teollisuuteen ja komfortti-ilmastointiin: esimerkiksi huippuimurit, keskipako-, teollisuus-, sivukanava-, aksiaali-, sekä savunpoistopuhaltimet.

Ultrafilter -suodatustuotteet kuuluvat myös valikoimiimme, esimerkiksi elintarviketeollisuudessa yleisesti käytetyille teknisille kaasuille ja nesteille, vedelle, sekä steriilille prosessi-ilmalle ja höyrylle. Toimitamme myös tuotteita paineilman jälkikäsittelyyn, esimerkiksi suodattamiseen ja kuivaamiseen

Tuotevalikoimamme elää koko ajan, joten kannattaa tarttua luuriin ja tiedustella tarvittavaa tuotetta. Samalla pystymme tarvittaessa esittämään lisäkysymyksiä ja varmistamaan, että kyseessä on tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.